Το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία έλαβε η Λαρισαία αθλήτρια του «Πελασγού» Χάϊδω Αλεξούλη με το άλμα της στα 6,78μ στους πρόσφατους αγώνες «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα.
Η αθλήτρια του άλματος εις μήκος, με καταγωγή από την Ελασσόνα, κατάφερε με τη σπουδαία αυτή επίδοσή της να κάνει το πρώτο βήματα για να κατακτήσει το όνειρό της που δεν είναι άλλο, από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Μετά από σκληρή και καθημερινή προπόνηση 4 ωρών, ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Με τον προπονητή της Ιγκόρ Πομάσκι ακολουθούν νέο τρόπο προπόνησης από το περασμένο καλοκαίρι, πιο σκληρό και διαφορετικό από αυτόν του κλειστού στίβου.
«Αλλάξαμε το στυλ της προπόνησης, ρισκάροντας, αφού κάναμε παρεμβάσεις στις ασκήσεις και δεν ξέραμε αν θα μου ταίριαζε η νέα τεχνική» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Γεννημένη σε αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης, αγάπησε τον αθλητισμό και έδειξε πως θα μπορούσε να ανέβει ψηλά.
Με το άλμα της στα 6,78μ «έπιασε» το όριο της πρόκρισης που ήταν στα 6,70μ και βελτίωσε κατά πολύ το ατομικό της ρεκόρ.
«Είναι μεγάλη η χαρά αφού η σκληρή προπόνηση και οι κόποι μου δικαιώθηκαν» εξομολογήθηκε η Λαρισαία άλτρια.

«Και μόνο η συμμετοχή μου στους κορυφαίους αγώνες με κάνει χαρούμενη. Δεν θα πάω απλά να αγωνιστώ» τονίζει η Χάιδω Αλεξούλη. «Με την προετοιμασία που έχω κάνει ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο. Πρώτο μέλημά μου είναι να περάσω στον τελικό του αγωνίσματος και από κει και πέρα θα τα δώσω όλα. Γνωρίζω πως το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ υψηλό, και πως τα άλματα κυμαίνονται στα 7 μέτρα».

Μοιράσου το άρθρο: