Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις της μητέρας του 13χρονου κοριτσιού που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, κατά τη διάρκεια των διακοπών στο σπίτι 43χρονου στα Χανιά.

Ο δράστης, φίλος του πατέρα του ανήλικου κοριτσιού που ζει μόνιμα με την μητέρα στο Βέλγιο, την βίαζε κατ’ εξακολούθηση κατά την απουσία του πατέρα της στη δουλειά, αλλά και όταν επέστρεφε σπίτι, προσθέτοντας στο ποτό ή στο φαγητό του υπνωτικά χάπια.

Η μητέρα, η οποία αντιλήφθηκε άμεσα την αλλαγή στην συμπεριφορά της κόρης της, αποκάλυψε την αλήθεια και προσέφυγε άμεσα στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 43χρονου από την Ιντερπόλ.

Μεταξύ άλλων η μητέρα ανέφερε ότι ο 43χρονος έδενε με χειροπέδες τα χέρια της 13χρονης, της έκλεινε το στόμα με μονωτική ταινία, ενώ προέβαινε σε παραφύσιν ασέλγεια και εξαναγκασμό στοματικού έρωτα. Η 13χρονη μετά το σοκ που υπέστη εξετάστηκε από ψυχολόγους και από γιατρούς, με τις ιατρικές γνωματεύσεις να βρίσκονται στα χέρια των αρχών.
Ο 43χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτη στα Χανιά, και αυτή την εβδομάδα θα οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα Χανίων.

Οι μέχρι στιγμής κατηγορίες που βαραίνουν τον 43χρονο από την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη, περιλαμβάνουν αποπλάνηση ανηλίκου, βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και κατάχρηση ανήλικης που δεν συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας της.

Μοιράσου το άρθρο: