Ανακοίνωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για την υποστήριξη του 5χρονου Δημήτρη, που χρειάζεται άμεσα να μεταβεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού για θεραπεία, έδωσε στη δημοσιότητα το Σωματείο ΑΜΕΑ Χανίων.

Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικός και γεννήθηκε 2 κιλά 33εβδομαδων.Μολις γεννήθηκε Αμέσως διασωληνώθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκηλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμεσεις, που άλλοτε γύριζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κωματώδη κατάσταση, μεταγγίζεται και τρώει παρεντερικά και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά. Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματέμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται εξειδικευμένο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επείγει να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομειο της Ευρώπης.

Στην ανακοίνωση γίνεται έκκληση στα μέλη του σωματείου αλλά και κάθε συνάνθρωπο να επιδείξει αλληλεγγύη ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να βοηθήσουμε το μικρό Δημήτρη.

Για καταθέσεις στον «Αρ. Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς «ΡΟΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ» 5765048515244 IBAN: GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244.

Μοιράσου το άρθρο: