Τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Μανώλη Γιαννούλη και τον Έφορο Δημήτρη Κατάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Χανίων εν όψει και της νέας τουριστικής περιόδου. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους εκπροσώπους του φορέα για την υλοποίηση του σχεδιασμού του Δήμου όσον αφορά τις υποδομές του Δήμου που αναβαθμίζουν τον δήμο μας και στον Τουριστικό τομέα. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο άνοιγμα της πόλης δυτικά με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Νέας Χώρας και την συνέχεια που θα δοθεί με τον πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο που θα φθάνει στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, στην ανάπλαση πεζοδρομίων στο κέντρο της πόλης και την δημιουργία ποδηλατοδρόμων, την αναβάθμιση των σημείων εισόδου προς την πόλη, την πλατεία της Σούδας, την αναβάθμιση πλατειών σε δημοτικές ενότητες του δήμου κτλ.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στις προσπάθειες του Δήμου για την ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού στην ενδοχώρα, με έμφαση στην ανάδειξη των μονοπατιών στα οποία ο Δήμος έχει υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη μελέτη στις ορεινές περιοχές Κεραμειών και Θερίσου.
Ο κ. Βάμβουκας άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των εκπροσώπων του Φορέα για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου και δέχθηκε τα εύσημα από τους εκπροσώπους του Φορέα αναφορικά με το καλό επίπεδο καθαριότητας τόσο στην δυτική πλευρά όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους για την πρόθεσή του να διοργανώσει συνάντηση με τους φορείς του τουρισμού όπου θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ενέργειες του δήμου Χανίων που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού και να διατυπώσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες τις προτάσεις τους πάνω σε αυτό το θέμα.

Μοιράσου το άρθρο: