Δωρεάν εκπαίδευση αυτοπροστασίας για όλους τους Λαρισαίους διοργανώνει το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λάρισας.
Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα στις 12 Οκτωβρίου 2017 και οι θεματικές περιλαμβάνουν την στατιστικών των ατυχημάτων, τα μέτρα πρόληψης και τις Πρώτες Βοήθειες.

Αμέσως μετά το πέρας της δωρεάν σχολής, θα ξεκινήσει η σχολή βασικής εκπαίδευσης, την οποία επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Στόχος είναι η εκπαίδευση σε όλα τα πεδία δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούν μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή της, να ενταχθούν στο δυναμικό της οργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην οργάνωση έχουν οι μαθητευόμενοι που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την Σχολή και έχουν κριθεί ικανοί στις εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στον εξής σύνδεσμο http://www.larisahrt.gr/2017/09/blog-post_5.html?spref=fb

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 8 π.μ.- 2 μ.μ. στο τηλέφωνο 6987708003 ή μέσω e-mail στο larisa@hrt.org.gr και στα γραφεία του Παραρτήματος Λάρισας Καρλας 47 & Λαζαρίδη

Μοιράσου το άρθρο: