Από τα Χανιά ξεκινά σήμερα η μεγάλη περιοδεία του Μετώπου Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25) στην Κρήτη, με τον γραμματέα Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, τον υποψήφιο ευρωβουλευτη Κωνσταντίνο-Οδυσσέα Σταυρόπουλο και τα στελέχη του κόμματος στο νησί, να συναντούνται με τοπικούς φορείς.

Μετά την άφιξη τους στην πόλη, οι εκπρόσωποι του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθούν τα φιλόπτωχα συσσίτια στην Σπλάντζια (στις 10πμ) και στη συνέχεια την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων(11πμ).

Από τις 12 μέχρι τις 2 το ΜέΡΑ25 θα είναι στην αγορά για να συζητήσει με τους πολίτες και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, όπου η Σοφία Σακοράφα πραγματοποίησε το παγκόσμιο ρεκόρ της στο ακόντιο.

Στις 5μμ θα γίνει η συνάντηση με την Πρωτοβουλία των πολιτών που εναντιώνονται στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μας. Στη συνέχεια (6μμ) θα γίνει η συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στις 7μμ το ΜέΡΑ25 θα ξεναγηθεί στο Μουσείο Τυπογραφίας και στις 7.30μμ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Akali με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Μαρίνα Μανδακάκη

Μοιράσου το άρθρο: