Για ενορχηστρωμένη προσπάθεια τρομοκράτησης και άσκησης ψυχολογικής βίας σε υπουργικά, κοινοβουλευτικά, μη κοινοβουλευτικά και περιφερειακά στελέχη του κόμματος έκανε λόγο ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3. Μάλιστα, όπως εξήγησε, όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης για να παρέμβει και να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Για το προσχέδιο της συμφωνίας με τη FYROM εκτίμησε ότι «θα αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στα Σκόπια», ωστόσο πρόσθεσε πως αν έρθει πίσω, οι ΑΝΕΛ θα ζητήσουν διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Παράλληλα, ανέφερε πως μέχρι να φτάσει στην Ελληνική Βουλή προς κύρωση «θα έχουμε πετύχει έξοδο από μνημόνια», «θα έχουν προχωρήσει οι βαριές υποθέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ», «οι τσαμπατζήδες καναλάρχες θα έχουν καταβάλει τα 240 εκατ. ευρώ για τις τηλεοπτικές άδειες», καθώς η χώρα «θα έχει μπει σε ένα μονοπάτι κανονικότητας και ανάπτυξης».

Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επεσήμανε «έχουμε κάνει ένα προσύμφωνο τιμής να βγάλουμε τη χώρα από τη λαίλαπα της οικονομικο-κοινωνικής καταστροφής», «έχουμε δώσει τα χέρια για τη διαφάνεια», «όλα αυτά θα βρούμε το έδαφος και το χρόνο να τα ολοκληρώσουμε». «Ο καθένας έχει την αυτονομία του, θα πορευτεί αυτόνομα και η πορεία θα δείξει» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το άρθρο: