Ο Προμηθέας υποδέχεται απόψε (19:30)  στο «Δημήτρης Τόφαλος» την Στρασμπούρ για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League και με νίκη γράφει ιστορία , προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης .  Η ομάδα της Πάτρας  δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα κυνηγήσει να καλύψει και την διαφορά  των 5 πόντων του πρώτου αγώνα , ώστε να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του Δ΄ομίλου.

Ο Προμηθέας  έχει  ρεκόρ 7-4 μετά από 11 αγώνες και είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου, μπροστά από την σημερινή αντίπαλο του, την Οστάνδη και την Μπεσίκτας που ακολουθούν με ρεκόρ 6-5.

Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας της Πάτρας που ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη αλλά και μια αυθεντική μπασκετική γιορτή. Όλοι στην ομάδα έχουν απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν τον Προμηθέα στο σημαντικό αυτό ευρωπαϊκό ραντεβού, με στόχο την νίκη-πρόκριση, που θα μετατρέψει τη βραδιά σ’ ένα πατρινό μπασκετικό πάρτι.

Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 10:00-13:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820). Μετά τις 17:30 τα εισιτήρια θα διατίθενται στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Ειρήνη Μαραγκού

Μοιράσου το άρθρο: