Στις 14 Μαΐου η Ειρηνοδρομία “Παναγούλεια 2017”

Το πανανθρώπινο μήνυμα για την ειρήνη και τη δημοκρατία, θέλουν να αναδείξουν οι εκδηλώσεις “Παναγούλεια”, που οργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, αφιερωμένες στον αγωνιστή της δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη.

Η Ειρηνοδρομία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, με τη συνεργασία του αθλητικού σωματείου Ο.Φ.Κ.Α ΟΔΥΣΣΕΑΣ και την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Επίσης συνεχίζεται και το πρόγραμμα προετοιμασίας των Δημοτών για την Ειρηνοδρομία στο Δημοτικό στάδιο της πόλης με προπονητική καθοδήγηση από το τοπικό αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ με αυξανόμενο ενδιαφέρον συμμετοχής. Στο πρόγραμμα προετοιμασίας λογο μεγάλου ενδιαφέροντος προστέθηκε και τρίτη ημέρα. Έτσι οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:00

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Πληροφορίες: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ)Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής

Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου 216 και Ειρήνης, Τ.Κ. 173 43,Τηλ: 210 9760505, Fax: 210 9765147, Email: opap@dad.gr & info@eirinodromia.gr

Στις 14 Μαΐου η Ειρηνοδρομία “Παναγούλεια 2017”Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των Παναγουλείων 2017 περιλαμβάνει:

• Τη μουσικοθεατρική παράσταση της Σχολής χορού του Δήμου Αγ. Δημητρίου: «Λίγα γαρύφαλλα», εμπνευσμένη από τα δυο βιβλία της συντρόφου του Αλέκου Παναγούλη, Οριάννας Φαλάτσι, “Ένας άντρας” και “Γράμμα σ’ ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ”. Με επιμέλεια καθηγητών του δημοτικού Ωδείου.

• Τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη «Όλα αρχίζουν ξανά».

• Την Ειρηνοδρομία και τη συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου μαζί με το Δημοτικό Ωδείο και τις δυο δημοτικές χορωδίες, «Άνοιξη γιε που αγάπαγες».Στις 14 Μαΐου η Ειρηνοδρομία “Παναγούλεια 2017”

Χορηγός Επικοινωνίας των Παναγουλείων και της Ειρηνοδρομίας θα είναι η ΕΡΤ για την τηλεόραση και το Πρώτο Πρόγραμμα για το ραδιόφωνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος