Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες η  Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, ανακοίνωσε την επόμενη δράση της.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.),την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδος (Ε.Ο.ΠΕ.), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.), το Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), διοργανώνουν κοινή συνέντευξη τύπου για την ανάδειξη του Προσφυγικού ζητήματος και την προώθηση της έμπρακτης αλληλεγγύης, ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φλεβάρη, στις 12 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη & Επαύλεως).

Όπως αναφέρει ο Δήμος Χαϊδαρίου, οι πρωτοβουλίες αυτές και οι δράσεις που θα ανακοινωθούν, είναι «συμβολή στην προώθηση της αλληλεγγύης του ελληνικού λαού, στους κατατρεγμένους πρόσφυγες, για να εκφραστεί η υποδοχή των παιδιών στα σχολεία μας», ενώ μετά τη συνέντευξη τύπου, «Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά προκειμένου να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στα παιδιά αυτών των οικογενειών».