Η Κρήτη είναι η πρώτη επιλογή για τις διακοπές των Νορβηγών του 2016, σύμφωνα με έρευνα του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της χώρας Apollo. Ο τουρ οπερέιτορ υπολογίζει ότι τη νέα χρονιά θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό 700.000 Νορβηγοί, οι οποίοι έχουν πρώτη προτίμηση το νησί.

Ο τουριστικός οργανισμός αναφέρεται τόσο σε εκείνους που θα ταξιδέψουν με τις δικές του υπηρεσίες, όσο και γενικότερα στους Νορβηγούς τουρίστες. Και στις δυο περιπτώσεις, όπως βλέπουμε στον πίνακα, η Κρήτη είναι στην πρώτη θέση.

apollo-kriti

Για τους πελάτες του Apollo η δεύτερη επιλογή είναι η Ρόδος, ενώ γενικά για τους Νορβηγούς οι διακοπές στην Τουρκία.

Οι εκτιμήσεις του τουριστικού οργανισμού δείχνουν ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει φέτος μια αύξηση πάνω από 10% στις διακοπές από Νορβηγούς, ενώ η Τουρκία, αν και στη δεύτερη θέση των επιλογών, θα είναι η μεγάλη χαμένη, με πτώση 20% και πάνω!
Ο Apollo μάλιστα σχολιάζει ότι η «πρωτιά» της Κρήτης δεν είναι έκπληξη, καθώς οι Νορβηγοί αγαπούν την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη και την επιλέγουν πολλά χρόνια τώρα. Μάλιστα οι επιλογές συνδυάζονται τόσο με την ύπαρξη ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων, όσο και με την με την κρητική φύση και τον πολιτισμό. – Πηγή: candianews.gr

Μοιράσου το άρθρο: