Λάθος της, που δύο μήνες πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, χαρακτήρισε «αξιοθρήνητους» τους μισούς ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει η Χίλαρι Κλίντον ωστόσο κατονομάζει ως υπαίτιο τον εσωκομματικό αντίπαλο της για το χρίσμα στις προκριματικές του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπέρνι Σάντερς, τον οποίο μάλιστα κατηγορεί ότι «έκλεβε τις ιδέες της». Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λάτρεψαν πάντως την υπεροπτική απάντηση του «κατηγορούμενου» γερουσιαστή.

«Εργάζομαι υπερωρίες τώρα για να δούμε να ανατρέψουμε την απόφαση του Τραμπp για τη DACA, (Πρόγραμμα Προστασίας Ανήλικων Μεταναστών), να πετύχουμε έναν ελάχιστο μισθό 15 δολαρίων την ώρα και την επόμενη εβδομάδα θα προσφέρω ένα σύστημα ενιαίας πληρωμής Medicare για όλους», ανέφερε ο Σάντερς.

«Αυτή τη στιγμή,» κατέληξε ο Σάντερς, «είναι σκόπιμο να κοιτάξουμε προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω.»

Η κριτική του γερουσιαστή Σάντερς, ειδικά για τις ομιλίες της στην Wall Street, «προκάλεσαν μόνιμη ζημιά, πριν από τις εκλογές και άνοιξε τον δρόμο στην εκστρατεία του Τραμπ εναντίον της «διεφθαρμένης Χίλαρι», γράφει η πρώην υπουργός Εξωτερικών στο βιβλίο της «What happened» («Τι συνέβη»), που κυκλοφορεί την επόμενη Τρίτη στις ΗΠΑ.

Πολλά αποσπάσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν ότι η Χίλαρι Κλίντον διατείνεται  ότι «είχε απέναντί της τον μηχανισμό των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών, έναν άφρονα διευθυντή του FBI και ένα κακοσχηματισμένο εκλεκτορικό κολέγιο».

«Χωρίς την εντυπωσιακή παρέμβαση του διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, θα είχαμε κερδίσει τον Λευκό Οίκο» διαβεβαίωσε αναφερόμενη στην έρευνα που αφορούσε τη χρήση εκ μέρους της ενός ιδιωτικού σέρβερ για την αποστολή και τη λήψη της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της, την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ,The Hill

Μοιράσου το άρθρο: