Επιστολή προς στην ανιψιά της Αρίθα Φράνκλιν, Σαμπρίνα Γκάρετ Όουενς, η οποία έχει οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της τραγουδίστριας, έστειλε η πρόεδρος της αμερικανικής φιλοζωικής οργάνωσης PETA, Τρέισι Ρέιμαν.

Η «βασίλισσα» της σόουλ μουσικής έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και όπως φαίνεται, εκτός από μια σπουδαία μουσική κληρονομιά, άφησε πίσω της και πολύτιμα αντικείμενα, μερικά από τα οποία θα μπορούσαν να… «αξιοποιηθούν» εκ νέου.

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα Page Six, η φιλοζωική οργάνωση ζητά –μέσω της επίμαχης επιστολής- να αξιοποιήσει τα γούνινα παλτά της ερμηνεύτριας προκειμένου, με τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν από την πώλησή τους, να βοηθηθούν ζώα και άνθρωποι σε ανάγκη.

«Δωρίζοντας τα παλτό της Αρίθα Φράνκλιν στην PETA, η οικογένειά της θα μπορούσε να επεκτείνει την κληρονομιά της στην κοινωνική δικαιοσύνη για τα ζώα. Ενώ θα μπορούσε θα «ξαναζήσουν» τα ζώα που βασανίστηκαν και πέθαναν για να γίνουν τα παλτό, βοηθώντας άλλα ζώα και ανθρώπους», εξήγησε η πρόεδρος της PETA. H Τρέισι Ρέιμαν επεσήμανε ότι και στο παρελθόν η φιλοζωική οργάνωση έχει δωρίσει γούνινα παλτά και άλλων κυριών ( Αντζέλικα Χιούστον, Μαράια Κάρεϊ, Κιμ Κατράλ, Μέρι Τάιλερ Μουρ και Σάρον Όσμπουρν) προκειμένου να βοηθήσει άστεγους στις ΗΠΑ, πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, την Μογγολία και τη Συρία, και βέβαια για να ενισχύσει την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Page Six

Φωτογραφία: Owen Sweeney/Invision/AP

Μοιράσου το άρθρο: