Υπό έλεγχο έχει τεθεί η κατάσταση μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στην είσοδο του συγκροτήματος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) στο Φορτ Μιντ του Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία.

Εκπρόσωπος της NSA έκανε λόγο για έναν τραυματία που έχει μεταφερθεί από το σημείο, ενώ, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν κι ένα  άτομο συνελήφθη.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News μετέδωσε εικόνες όπου διακρίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο πολύ κοντά στην πύλη εισόδου του συγκροτήματος. Οι αερόσακοι του οχήματος έχουν ανοίξει και στο παρμπρίζ του φαίνονται καθαρά τουλάχιστον τρεις τρύπες από σφαίρες.

Τον Μάρτιο του 2015, δύο άνθρωποι προσπάθησαν να περάσουν με το αυτοκίνητό τους από την πολύ καλά φυλασσόμενη πύλη της NSA. Οι φύλακες πυροβόλησαν το όχημα όταν δεν υπάκουσε στην εντολή τους να σταματήσει, σκοτώνοντας έναν από τους επιβάτες. Τότε, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι επιβάτες του αυτοκινήτου πιθανότατα έστριψαν σε λάθος δρόμο γιατί ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Πηγές: Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: