Σε πολυτελή κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό βρίσκεται από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Κέβιν Σπέισι.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εισήχθη την κλινική Meadows, στην Αριζόνα μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση και αφού απολύθηκε από το Netflix, χάνοντας τον ρόλο του στη σειρά «House of Cards» τη στιγμή που η καριέρα του, όπως φαίνεται, πλήττεται εν γένει έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο ηθοποιός του Star Trek: Discovery, Άντονι Ραπ, ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε ότι όταν ήταν 14 ετών παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 26χρονο, τότε, Σπέισι. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες παρόμοιες κατηγορίες σε βάρος του βραβευμένου ηθοποιού, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναζητήσει τελικά θεραπεία από τις σεξουαλικές εξαρτήσεις.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του 58χρονου ηθοποιού, ο ίδιος «χρειάζεται χρόνο για να κάνει αποτίμηση και να υποβληθεί σε θεραπεία».

Όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα της Daily Mail, η κλινική στην οποία εισήχθη ο Σπέισι είναι αυτή στην οποία ακολουθεί θεραπεία και ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβι Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από τουλάχιστον 40 γυναίκες.

Οι εγκαταστάσεις της κλινικής Meadows, στην Αριζόνα, περιλαμβάνουν γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης.
Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Daily Mail

Μοιράσου το άρθρο: