Ο Ράντι Γκέρμπερ, επιχειρηματίας και καλός φίλος του διάσημου Αμερικάνου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, αφηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ των φίλων, προκειμένου να πει και δημόσια πόσο περήφανος είναι ο ίδιος αλλά και τα άλλα «αγόρια» της παρέας για τη σχέση τους με τον… γενναιόδωρο Τζόρτζ.

«Είναι μια παρέα που τη λέμε «Τ’ αγόρια»» εξηγεί ο Ράντι Γκέρμπερ, ξεκινώντας να αφηγείται την ιστορία. «Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό»», είχε πει στους φίλους του, κάποτε, ο Κλούνεϊ.

Όταν έφτασαν, βρήκαν ο καθένας στην καρέκλα του, γύρω από το τραπέζι, ένα δερμάτινο σακίδιο. Σύμφωνα με το Ε!News, όταν οι καλεσμένοι άνοιξαν τα σακίδια τους, βρήκαν ο καθένας στο δικό του, από ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο Κλούνεϊ είπε στους φίλους του: «θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου». «Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας». «Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν’ ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν’ ανοίξετε τα σακίδιά σας».

«Ο καθένας μας, ήμασταν 14, πήρε ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο κάθε ένας από μας. Είχαμε σοκαριστεί» ανέφερε ο Γκέρμπερ. Ο Τζορτζ εξήγησε στους έκπληκτους φίλους του: «Ξέρω ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, κάποιοι από σας έχουν ακόμα. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, πώς να το πω, για το σχολείο, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τις πληρωμές στο υποθηκοφυλακείο»…

Ο Γκέρμπερ, που είναι παντρεμένος με τη Σίντι Κρόφορντ και συνιδιοκτήτης μαζί με τον Κλούνεϊ της Casamigos Tequila Company, αρχικά αρνήθηκε ένα τόσο μεγάλης αξίας δώρο. Τράβηξε στην άκρη τον Τζορτζ και του είπε πως δεν μπορούσε να το δεχθεί. Τότε, ο Κλούνεϊ ανακοίνωσε, πως αν ο Γκέρμπερ δεν έπαιρνε το δώρο του, κανένας άλλος δεν θα το έπαιρνε.
Τελικά, ο Γκέρμπερ δέχθηκε τα χρήματα και έκανε δωρεά το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ E!News

Μοιράσου το άρθρο: