«Όταν οι άλλοι πέφτουν χαμηλά, εμείς πάμε ψηλά», είχε πει η Μισέλ Ομπάμα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι, «Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ πέφτει χαμηλά, ο Μπαράκ πέφτει χαμηλότερα». 

Ο Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει τη Χίλαρι με κάθε τρόπο και μάλιστα αυτή η προσπάθεια έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό ακόμα και όταν πρόκειται για την νέα έρευνα του FBI, ο Μπαράκ Ομπάμα δηλώνει «Την εμπιστεύομαι», σαν να βάζει τέλος στο θέμα.

Στην ομιλία του, αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ, χαμένο, (loser) και πρόσθεσε ότι έχει ακατάλληλο ταμπεραμέντο και δεν πρέπει να πλησιάσει κοντά στους πυρηνικούς κωδικούς και αυτό υπογράμμισε «Δεν πρέπει να είναι μια αμφιλεγόμενη άποψη. Με την πάροδο του χρόνου, η τρέλα έχει αρχίσει να θεωρείται νορμάλ».

Ο δημοσιογράφος, κάνει λόγο για κλασσική ρητορική του Ομπάμα. Ότι απολαμβάνει να παίζει τον σοφό και να φαίνεται έξυπνος, «κατεβάζοντας το πνευματικό του όριο προκειμένου να μας ενημερώσει για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είχαμε κατανοήσει χρόνια πριν».

Κοινοτυπίες ερεθιστικές, τις αποκαλεί ο συντάκτης, ειδικά όπως αναφέρει «επειδή σερβιρίστηκαν με μια ψεύτικη νότια προφορά» και αναρωτιέται «Δεν είναι διχαστικό, να αποκαλείς διχαστικό τον αντίπαλό σου;».

Χαμηλά, εκεί βρίσκονται οι ψήφοι, συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Στην ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα, ήταν ξεκάθαρο, γράφει ο Tim Stanley -The Telegraph- «δεν παλεύει μόνο για τη Χίλαρι, αλλά και τη διατήρηση της δικής του αμφιλεγόμενης κληρονομιάς».

Πηγή: The Telegraph 

Ρεπορτάζ: Tim Stanley 

Μοιράσου το άρθρο: