Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι αμερικανικές εκλογές είναι ένα πεδίο στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν, να ειπωθούν, να γραφτούν. Με τη βοήθεια του διαδικτύου, θα δούμε κάποιες από τις περίεργες στιγμές, της πιο σημαντικής προεκλογικής περιόδου.

Κι όμως, υπήρξε υποψήφιος ονόματι DEEZ NUTS, ο οποίος ήλπιζε να επαναφέρει τη μοναρχία αλλά και να διεκδικήσει αυτά που θεωρεί ότι ανήκουν στις ΗΠΑ, όπως τον Καναδά, το Μεξικό, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Αμερικής. Πρόκειται για έναν 15χρονο από την Αϊόβα, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον γάτο-υποψήφιο Limberbutt και είπε να βάλει υποψηφιότητα… Τις ίδιες ιδέες είχε και ένας άλλος υποψήφιος, ο Butt Stuff.

Ιδού, ο γατο-υποψήφιος! Με σύνθημά »The time is meow», δύο έφηβοι από το Κεντάκι, είδαν τη χιουμοριστική τους ιδέα να βρίσκει χώρο ανάμεσα στους πολίτες!

gata

Μια ακόμη αποτυχημένη υποψηφιότητα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ήταν αυτή του Τεντ Κρουζ, οποίος προκειμένου να αναδείξει τα ταλέντά του, έφαγε μπέικον από πολυβόλο…

Η Σάρα Πέιλιν, στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ κι όλοι αναρωτιούνται, τι είπε… Και δεν είναι θέμα αγγλικών.

Η Χίλαρι, χάνει στο παιχνίδι των εντυπώσεων από το παιδί με… τα stickers!

Μία ακόμη υποψηφιότητα, η οποία έκανε τους πάντες να μείνουν με ανοιχτό το στόμα, ήταν αυτή του Vermin Supreme, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στις προκριματικές διαδικασίες. Αυτός ο υποψήφιος πολιτικός ο οποίος έχει ως σήμα κατατεθέν μια μαύρη μπότα στο κεφάλι, ήθελε δωρεάν πόνυ για όλους τους Αμερικανούς, προετοιμασία για επικείμενη επίθεση από ζόμπι αλλά και έρευνες για ταξίδι στον χρόνο προκειμένου να γυρίσει πίσω και να σκοτώσει τον Χίτλερ, όταν ήταν μωρό.

Η γνωστή επίθεση του αετού στον Ντόναλντ Τραμπ. Λένε ότι οι αετοί, μυρίζουν το κακό.

Πηγή: elitedaily, Timemagazine,

Μοιράσου το άρθρο: