Διαψεύδοντας ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσφατα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, που ισχυρίζονταν ότι έγιναν έρευνες για να διαπιστωθεί αν εργαζόταν για λογαριασμό της Ρωσίας, είτε ότι είχε πάρει τις σημειώσεις των διερμηνέων του για να μην αποκαλύψει το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ποτέ δεν εργάστηκε για λογαριασμό της Ρωσίας και δεν γνωρίζει τίποτα για τις σημειώσεις των διερμηνέων.

«Ποτέ δεν εργάστηκα για τη Ρωσία» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο λίγο προτού αναχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη, σχολιάζοντας το άρθρο της εφημερίδας The New York Times, που έγραψε την περασμένη Παρασκευή ότι το FBI πραγματοποίησε μυστικά έρευνα για να διαπιστώσει αν ο Τραμπ ενεργούσε προς το συμφέρον της Ρωσίας.

«Όχι μόνο δεν εργάστηκα για τη Ρωσία, αλλά νομίζω ότι είναι και ντροπή που κάνατε ένα τέτοιο ερώτημα, γιατί όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Είναι απλώς ένα ψέμα της εφημερίδας», συνέχισε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, που έγραψε ότι είχε αποκρύψει λεπτομέρειες από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο και πήρε τις σημειώσεις των διερμηνέων του, ήταν ψευδές.

Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: