Στην αντίστροφη μέτρηση για εκλογές, ανάδειξη νέας διοίκησης και εγγραφή νέων μελών στο σωματείο, βρίσκεται ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής.

Όλη την προηγούμενη περίοδο ήταν σταθερό σημείο αναφοράς στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, τις «λευκές» και «κόκκινες» νύχτες.

Ο Σύλλογος ανακοίνωσε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 5 Μάρτη και εκλογές στις 9 & 10 Μάρτη 2017.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων (δείτε το αναλυτικό κείμενο) ο ΣΥΒΧΨΑ: «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τους αγώνες μας
για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματά μας, για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Επίσης, βασική πτυχή των αγώνων μας αποτελεί η μάχη ενάντια στο καθεστώς της απλήρωτης εργασίας.

afisa_ekloges_syvxpsa_2017_mΣταθερή είναι η πάλη μας και ενάντια στις απολύσεις, όπως κι ενάντια σε κάθε κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας και ασυδοσίας. Ενάντια, επίσης, στη συνεχή πίεση για εντατικοποίηση των ρυθμών εργασίας. Ενάντια στη μη τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Παράλληλα, βασική στόχευσή μας αποτελεί και η συνέχιση και η ενδυνάμωση του αγώνα ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας κι ενάντια στις «λευκές νύχτες».

Τέλος, παράλληλα με τους εργατικούς αγώνες, ο Σύλλογός μας προχωρά και σε μια σειρά πολιτιστικών και μορφωτικών εκδηλώσεων, όπως προβολές ταινιών, μουσικές βραδιές και συζητήσεις, στις οποίες καλούμαστε να συμμετέχουμε όλοι μας, συμβάλλοντας προφανώς και στην οργάνωσή τους».

Μοιράσου το άρθρο: