Την αισιοδοξία του ότι μέχρι τις 18 Ιουνίου θα έχουμε συμφωνία, εξέφρασε στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους Τάκη Σαράντη και Ξενοφώντα Ζηκίδη ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε: «Είμαστε στο δρόμο για μια συμφωνία. Υπάρχει ισχυρή σύγκλιση και βούληση. Εκτιμώ ότι το αργότερο στις 18 Ιουνίου θα έχουμε συμφωνία και προτείνω να είμαστε προσεχτικοί και φειδωλοί γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να στηρίζουμε τη διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας και του πρωθυπουργού».

Ο Αντιπρόεδρος του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου πρόσθεσε ότι για να υπάρξει συμφωνία θα απαιτηθούν και υποχωρήσεις, ωστόσο, όπως είπε το ζητούμενο είναι αυτές οι υποχωρήσεις να μην είναι μονομερείς και να ανοίγουν ένα δρόμο.

Αναφερόμενος στις φωνές δυσαρέσκειας που ακούγονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη συμφωνία, ο κ.Παπαδημούλης δήλωσε ότι όλοι πρέπει να συγκεντρώνουν την προσοχή τους στα μεγάλα και σοβαρά για το κλείσιμο της συμφωνίας και πως όσοι δεν μπορούν να βοηθήσουν, θα πρέπει τουλάχιστον να μην βλάπτουν.

Μοιράσου το άρθρο: