EKA: Πρωτοβουλία για το πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας

Η απλήρωτη εργασία και οι διαστάσεις που έχει πάρει, αποτέλεσε την αφορμή για τη σύγκληση σχετικής σύσκεψης του εργατικού κέντρου Αθήνας, με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα το ΕΚΑ αναφέρει ότι: “παίρνει την πρωτοβουλία να διαμορφώσει κάποιες προτάσεις για νομοθετικές παρεμβάσεις, που αφορούν την αντιμετώπιση της απλήρωτης εργασίας. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και όλοι το βιώνουμε είτε στα συνδικάτα μας, είτε στις κοινωνικές συναναστροφές μας.

Επειδή είναι απαραίτητη η δική σας συμβολή και εμπειρία σας καλούμε την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο δεύτερο όροφο του ΕΚΑ να συμμετέχετε σε έναν ουσιαστικό διάλογο για να διαμορφώσουμε μαζί ένα πλαίσιο διεκδικήσεων και προτάσεων, ώστε να απευθυνθούμε στα κόμματα και στην κυβέρνηση, απαιτώντας την υλοποίησή τους”.

Παράλληλα με την πρόσκληση, το ΕΚΑ έστειλε στα σωματεία – μέλη του και την επιστημονική επεξεργασία των δύο νομικών του συμβούλων Δάμου και Μελισσάρη, για να λειτουργήσει ως βάση για συζήτηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος