Συμπληρώθηκε ήδη το πρώτο 24ωρο από την αρπαγή του 50χρονου επιχειρηματία και πατέρα τριών παιδιών. Χωρίς καμία επικοινωνία με τους δράστες η ανησυχία της οικογένειας εντείνεται. Η αρπαγή έγινε αστραπιαία, ωστόσο η οικιακή βοηθός από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Ακτή Θεμιστοκλέους, ξεσήκωσε με τις φωνές της. Γείτονες, περιγράφουν ως αστραπιαία την αρπαγή του επιχειρηματία από 4 δράστες που εξαφανίστηκαν με ένα «μπλε τζιπ». Οι πληροφορίες λένε ότι οι πινακίδες του δεν αντιστοιχούν σε κανένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην ΕΡΤ για τη στιγμή της απαγωγής.

Για τους δράστες οι περιγραφές κάνουν λόγο για τρία «σωματώδη» άτομα – τρεις ήταν αυτοί που κατέβηκαν και ένας ο οδηγός –που αστραπιαία έπιασαν χειροπόδαρα το θύμα τους, ενώ στις 9 χθες το πρωί, έμπαινε στο αυτοκίνητο του, μπροστά από το σπίτι του, στην πολυσύχναστη Ακτή Θεμιστοκλέους.

Κι ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τυχόν ίχνη DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα, οι έρευνες των αρχών στρέφονται στο επαγγελματικό περιβάλλον του 50χρονου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας, κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, που τροφοδοτεί εταιρείες και κρουαζιερόπλοια- με ποτά, πούρα και άλλα είδη.

Πειραιάς: Θρίλερ με την αρπαγή γνωστού επιχειρηματία (video)

Μιλώντας και σήμερα στην ΕΡΤ, ο ξάδερφος του θύματος, επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, επανέλαβε ότι «ελέγχονται όλα τα ενδεχόμενα» και «με την πάροδο χρόνου», αναμένει τα πρώτα αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: