Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο εργατικό κέντρο της Εύβοιας, οι εργαζόμενοι στα Τσιμέντα Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας: «Η διαμορφωμένη σήμερα κατάσταση, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το σταμάτημα λειτουργίας του εργοστασίου που επέβαλε η κερδοσκοπία της πολυεθνικής LAFARGE, με τους σχεδιασμούς, αφενός μεν, για την μεταφορά του λιμανιού της Χαλκίδας στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, αφετέρου δε, για την επέκταση του αρχαιολογικού χώρου γύρω από το εργοστάσιο και με τον δικαστικό αγώνα για την ακύρωση των απολύσεων να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, μετά τις πρόσφατες εφετειακές αποφάσεις, επιβάλουν τη συνέχιση του αγώνα μας με μεγαλύτερη συνέπεια και αυτοπεποίθηση.

Για τους λόγους αυτούς η παρουσία ΟΛΩΝ μας στην Γενική μας Συνέλευση είναι επιτακτική ανάγκη.

Στη Συνέλευση θα παραβρεθεί και η νομικός σύμβουλος του σωματείου μας για την πληρέστερη ενημέρωση γύρω από το θέμα των εφετειακών αποφάσεων».

Eπίσης στις 26/2 οι εργαζόμενοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου θα ληφεί απόφαση για τη θέση της Περιφέρειας στο θέμα της επέκτασης του αρχαιολογικού χώρου.

Μοιράσου το άρθρο: