Οι απλοί χρήστες του ίντερνετ αλλά κυρίως εκείνοι που έχουν επαγγελματική εξάρτηση από αυτό συναντώνται για δεύτερη μέρα σήμερα Κυριακή στο πλαίσιο του πρώτου τεχνολογικού συνεδρίου WordCamp.

Το πρώτο τεχνολογικό συνέδριο WordCamp Athens, είναι γεγονός. Το διήμερο επίσημο συνέδριο του WordPress, διεξάγεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Αφορά μία μεγάλη γκάμα επαγγελματιών που ασχολούνται με την συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα, σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες γνώσης, αλλά και τους απλούς χρήστες ίντερνετ που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις γύρω από το word press χωρίς κανέναν περιορισμό. Web developers, web designers, bloggers, δημοσιογράφοι, content editors, web editors, social media managers και πολλές άλλες ειδικότητες.
Ο διοργανωτής του WordCamp Athens Τάκης Μπουγιούρας τονίζει ότι ένα από τα καλά είναι ότι έχει ρίξει τα φράγματα μεταξύ γνώστη και άσχετου με τεχνολογικές εξελίξεις.

Δημοσιογράφοι που αναπτύσσουν περιεχόμενο, πολιτικοί με στρατηγική, άνθρωποι των social media.

Το WordPress είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα περιεχομένου το οποίο αυτή τη στιγμή είναι πολύ δημοφιλές διαδικτυακά.

Το 27% των ιστοσελίδων που μπαίνετε σε όλο τον κόσμο, οι οποίες βασίζονται σε wordpress. Μία από τις πάρα πολύ γνωστές σελίδες είναι η ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Το συνέδριο ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την ημέρα εθελοντικής εργασίας. Μέχρι το τέλος του 2016 θα έχουν γίνει 72 επίσημα WordCamp σε μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

Μοιράσου το άρθρο: