Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΣΕΠ πραγματοποίησαν επιτυχόντες στο διαγωνισμό για την κάλυψη οργανικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ζήτησαν να δημοσιοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού και να προχωρήσουν οι διορισμοί.

Περιμένουν από τα τέλη Νοεμβρίου τα οριστικά αποτελέσματα ενός διαγωνισμού για 8.166 θέσεις εργασίας στους ΟΤΑ κι ακόμη δεν έχουν δει τίποτα. Έξω από τη κτίριο του ΑΣΕΠ στους Αμπελόκηπους συγκεντρώθηκαν σήμερα επιτυχόντες και μέλη της Ομοσπονδίας Προσωπικού των Οργανισμών Τποικής Αυτοδιοίκησης απαιτώντας την επίσπευση των διαδικασιών ελέγχου, ώστε να γίνουν άμεσα και οι προσλήψεις.

Στον ανοικτό διαγωνισμό για την κάλυψη οργανικών θέσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχαν πάνω από 120 χιλιάδες υποψήφιοι και αυτοί που είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες των επιτυχόντων κατηγορούν το ΑΣΕΠ ότι σκοπίμως καθυστερεί την έκδοση των οριστικών πινάκων με τους επιτυχόντες για να μπλοκάρει τον διαγωνισμό στις 26 Απριλίου, λόγω των δημοτικών εκλογών.

Η συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων απέβη άκαρπη, με τις απαντήσεις που δόθηκαν από την πλευρά του ΑΣΕΠ ήταν, σύμφωνα με τους ίδιους, αόριστες, μεταθέτοντας την έκδοση των αποτελεσμάτων για τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Α. Χριστακάκη, Π. Αγγελόπουλος, Ε. Κυρίτση

Μοιράσου το άρθρο: