Τη νύχτα κακοποιοί τρύπωσαν στη μεζονέτα επιχειρηματία στην οδό Παλλάδος στην Κηφισιά. Με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασαν την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας και ανενόχλητοι, καθώς απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες, έψαξαν όλα τα δωμάτια.

Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν, άρπαξαν κοσμήματα και 10.000 ευρώ, ερευνώντας το σπίτι αφαίρεσαν επιπλέον 2.500 ευρώ, τιμαλφή, δύο πίνακες ζωγραφικής μεγάλης αξίας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του επιχειρηματία, με το οποίο και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είναι οι ίδιοι δράστες που πριν από λίγες ημέρες είχαν μπει στο σπίτι γνωστού δημοσιογράφου στο Διόνυσο και είχαν κλέψει δύο πολυτελή αυτοκίνητα, συλλεκτικά όπλα, χρήματα, κοσμήματα και λίρες.

Σε αδιευκρίνιστο χρόνο, διαρρήκτες σάρωσαν δικηγορικά γραφεία που στεγάζονται σε οκταώροφο κτίριο στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά οι κακοποιοί άνοιξαν 15 δικηγορικά γραφεία. Τα περισσότερα ήταν κλειστά. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων που έχουν αναλάβει την υπόθεση, περιμένουν τα θύματα να επιστρέψουν από τις διακοπές τους για να δηλώσουν τι ακριβώς τους έκλεψαν οι δράστες.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Μοιράσου το άρθρο: