Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας κάνει γνωστό ότι «δεν διανέμει ηλεκτρικές οικο-συσκευές».

Σε έντονο ύφος ο Δήμος αναφέρει πως «Είναι τουλάχιστον ανήθικο να συντηρούνται φήμες και να διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες που εκμεταλλεύονται την ανάγκη και την αγωνία των πολιτών για λόγους προσωπικών συμφερόντων και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας δηλώνει και ενημερώνει για πολλοστή φορά τους πολίτες πως ο Δήμος δεν έχει στην διάθεσή του και δεν διανέμει ηλεκτρικές οικοσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες).

Δύο μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα εξακολουθούν να διασπείρονται φήμες και ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την διανομή ηλεκτρικών συσκευών από το Δήμο. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συντηρούνται, σε μία κρίσιμη περίοδο που όλη η πόλη δοκιμάζεται και αγωνίζεται να αποκτήσει τους κανονικούς της ρυθμούς, όχι μόνο η αγωνία αλλά και η σύγχυση μεταξύ των πολιτών».

Συνεχίζοντας ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας, επισημαίνει ότι: «Είναι τουλάχιστον ανήθικο να υπάρχουν άνθρωποι, που για προσωπικό όφελος και για πολιτικές σκοπιμότητες να αδιαφορούν για τους συμπολίτες μας και να εξακολουθούν, μέσα από την παραπληροφόρηση, να εκμεταλλεύονται και να κοροϊδεύουν τους πολίτες.

Οποιαδήποτε διάθεση ηλεκτρικών συσκευών σε νοικοκυριά, όπως αντίστοιχα και η επιλογή των νοικοκυριών αυτών, πραγματοποιείται από ιδιωτικές πρωτοβουλίες για τις οποίες ο Δήμος δεν έχει καμία γνώση και ενημέρωση.

Οι παροχές του Δήμου πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Οργάνωση και τη Λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας και γίνεται με βάση τα αιτήματα των πολιτών που διατυπώνονται στις υπηρεσίες του καθώς και με βάση τις λίστες των αυτοψιών που έχουν ολοκληρωθεί ή των αυτοψιών που κάνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου».

Μοιράσου το άρθρο: