Συνεχίζονται οι διεργασίες για στήριξη και συμμετοχή στην μεγάλη κινητοποίηση που γίνεται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, την Παρασκευή 15 και την Κυριακή 17 Ιούνη, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα – Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία».

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνει ο δήμος Πατρέων με σύνθημα. «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα – Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία».

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και εμποροϋπάλληλοι πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ιδιαίτερα τώρα που η κυβέρνηση φέρνει με τη μορφή του επείγοντος, νέο πολυνομοσχέδιο με δεκάδες αντεργατικά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στην 4η αξιολόγηση».

Eπίσης το Συνδικάτο εργαζομένων στους ΟΤΑ νομού Αχαΐας «Η ενότητα», τονίζει πως: «Απαιτούμε να έχουμε Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, απαιτούμε μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας, απαιτούμε να έχουμε αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα.
Αρνούμαστε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μέσα στη μιζέρια και την εξαθλίωση παρακαλώντας για ένα ακόμα πρόγραμμα.

Αρνούμαστε να ζήσουμε με τα ψίχουλα που μας πετάνε, δεν είμαστε και δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να ικανοποιηθούν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Αρνούμαστε να ζούμε με διαρκείς αγωνία για μια θέση 8μήνου για 495 ευρώ. Αρνούμαστε να υπηρετήσουμε το σημερινό σάπιο σύστημα που το μόνο που γεννά είναι φτώχια και εξαθλίωση».

Μοιράσου το άρθρο: