Σε εξέλιξη είναι έρευνες του Λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών για τον εντοπισμό αγνοουμένου, έπειτα από ανατροπή λέμβου. Νεκρός εντοπίστηκε 68χρονος συνεπιβάτης του.

Νωρίτερα σώος, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο 68χρονους Ελληνοαμερικανούς, που επέβαινε σε λέμβο μαζί με άλλα τρία άτομα και ανετράπη.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα στην ίδια θαλάσσια περιοχή αλιευτικό σκάφος εντόπισε και περισυνέλεξε σώα μια 24χρονη ελληνοαμερικανίδα, η οποία είχε δηλώσει το συμβάν, αναφέροντας ότι μαζί με τον 68χρονο πατέρα της, έναν φίλο του επίσης 68 ετών και τον 22χρονο αδελφό της, επέβαιναν από χθες το μεσημέρι σε μία λέμβο, που ανετράπη.

Νεκρός εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών ο ένας από τους δύο 68χρονους Ελληνοαμερικανούς,.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, πρόκειται για τον πατέρα της 24χρονης Ελληνοαμερικανίδας που επέβαινε και αυτή στη λέμβο.

Στην περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου από τρία πλωτά του λιμενικού, ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού, τρία ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Πηγές: Α’ Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: