Στον ανακριτή προσάγεται την Παρασκευή ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ό,τι πρόθεσή του ήταν να κλέψει και όχι να σκοτώσει. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι φωτογραφίες του 58χρονου.

Μετά την προθεσμία που πήρε την περασμένη Τετάρτη, το πρωί της Παρασκευής ο 58χρονος -καθ’ ομολογία δράστης- αναμένεται να βρεθεί για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του. Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 9 Μαΐου του 2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά και της διερεύνησης συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να υποστηρίξει ό,τι ήθελε να αρπάξει την τσάντα και όχι να σκοτώσει την 32χρονη. Στην αστυνομία έχει ομολογήσει την πράξη του. Στην κατάθεσή του, εμφανίζεται να λέει ότι εκείνη την στιγμή τον έπιασε αμόκ. Στην Ασφάλεια φέρεται να έχει καταθέσει ό,τι για να εξασφαλίσει την δόση του έκλεβε εκκλησιαστικά είδη και διαρρήγνυε αυτοκίνητα.

Τις τελευταίες μέρες περισσότερα από 300 άτομα είχαν περάσει την πόρτα της ΓΑΔΑ. Τελικά, πριν από περίπου 10 μέρες, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 58χρονου. Η σύλληψή του έγινε στο Γαλάτσι κοντά στο Β’ νεκροταφείο.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Σχετική είδηση

Δολοφονία εφοριακού: Οργή και προπηλακισμοί από πολίτες εναντίον του 58χρονου (video)

Μοιράσου το άρθρο: