Και η δεύτερη φορά της διαδικασίας για τη δίκη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, σημαδεύτηκε από επεισόδια, ένταση και προπηλακισμούς από τους συγγενείς του θύματος σε βάρος του κατηγορουμένου. Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, οι συγγενείς του επιτέθηκαν με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η ένταση ωστόσο, μεταφέρθηκε και εντός του δικαστικού μεγάρου, έξω από την αίθουσα. Η οργή των συγγενών στράφηκε και κατά των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν λάβει τα μέτρα ασφαλείας, κατηγορώντας τους, ότι προσπαθούν να προστατεύσουν τον 58χρονο.

Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η δίκη, δεν είχε ξεκινήσει κανονικά, καθώς ο κατηγορούμενος δεν έχει δικηγόρο. Ο συνήγορός του δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς είναι ασθενής.

Η εισαγγελέας και το δικαστήριο ζήτησαν να διερευνηθεί τι έγινε, καθώς ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του και ζήτησε μάλιστα να τον δικάσουν χωρίς συνήγορο, αν η οικογένεια του θύματος είναι πεπεισμένη ότι αυτός το έκανε.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Μοιράσου το άρθρο: