Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επιλογή να εφαρμοστεί το μέτρο της διαθεσιμότητας στους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής.

Η ΓΣΕΕ επανέρχεται στο θέμα αι αναφέρει τα εξής: «Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Χαλυβουργικής, οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση της διοίκησης της εταιρείας να προχωρήσει για ακόμη μία φορά, σε τρίμηνη διαθεσιμότητα.

Σήμερα, εργαζόμενοι, διοίκηση και Υπουργείο Εργασίας, πραγματοποίησαν τριμερή συνάντηση με την παρουσία εκπροσώπων της ΓΣΕΕ, του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μετάλλου, μία συνάντηση που απέβη άκαρπη με δεδομένο το γεγονός ότι οι διοικούντες την Χαλυβουργική, δεν κάνουν πίσω στην απόφασή τους».

Συνεχίζοντας η συνομοσπονδία επισημαίνει πως: «Είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι μιας ιστορικής βιομηχανίας να οδηγούνται στην απόγνωση, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να τους χρησιμοποιήσουν είτε ώστε να ασκήσουν πίεση για την επίτευξη Οικονομικών συμφωνιών, είτε ως «κομπάρσους» σε ενδοεπιχειρησιακές διαμάχες μεταξύ των μετόχων.
Καλούμε τη διοίκηση της χαλυβουργικής να πάρει πίσω την απόφασή της και να σταθεί στο ύψος της ιστορίας και του ονόματος της συγκεκριμένης βιομηχανίας».

Σχετικές ειδήσεις:

ΠOEM: Καθαρή λύση – μόνιμη εργασία στη Χαλυβουργική

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις διαθεσιμότητες στη Χαλυβουργική Α.Ε.

Στήριξη της ΓΣΕΕ προς τους εργαζόμενους της Χαλβουργικής

Μοιράσου το άρθρο: