Συμμετοχή στη στάση εργασίας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής την Πέμπτη 15 Φλεβάρη ανακοίνωσε η παναττική επιτροπή συμβασιούχων.

Η στάση αρχίζει στις 11πμ και διαρκεί μέχρι την λήξη της βάρδιας, ενώ έχει καλεστεί και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Εσωτερικών στις 12μμ.

Η επιτροπή αναφέρει μεταξύ άλλων: «Συμμετέχουμε μαζικά στη Στάση Εργασίας του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την Πέμπτη 15 Φλεβάρη από τις 11πμ μέχρι την λήξη της βάρδιας και στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Εσωτερικών στις 12μμ.
Πριν από μια εβδομάδα δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη για 8.166 μόνιμες θέσεις εργασίες στους υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των δήμων».

Σε άλλο σημείο της ίδιας ανακοίνωσης επισημαίνεται πως: «Ο αγώνας που έχουμε δώσει μέχρι και σήμερα είχε ένα και κύριο αίτημα: μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Το αίτημα αυτό δεν καλύπτεται από καμία προκήρυξη. Άλλωστε οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Λόγω της έλλειψης προσωπικού που υπάρχει στις υπηρεσίες των δήμων χρειάζεται να προκηρυχθούν πολλαπλάσιες θέσεις μόνιμης και σταθερής δουλειάς και φυσικά όχι μόνο στην καθαριότητα και στον ηλεκτροφωτισμό.

Όλοι μαζί στους δρόμους του αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά!
Καμιά απόλυση συμβασιούχου!
Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου!
Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων».

 

Μοιράσου το άρθρο: