Ο δήμαρχος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην «Παυσιλυπούπολη» και μεταξύ αυτών για ένα πολύ γλυκό εγχείρημα.

Όπως είπε ο κ. Αλεξάκος με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν για περισσότερο από ένα μήνα με επίκεντρο το θεματικό πάρκο της Παυσιλυπούπολης στο άλσος του Παυσιλύπου άνοιξε χθες, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, η “αυλαία” των εορταστικών εκδηλώσεων Παυσιλυπούπολη 2016-17, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καρδίτσας, η Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το ΕΒΕ.

Μάλιστα, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Νομού Καρδίτσας γιορτάζοντας τα 100 χρόνια λειτουργίας του, , θα δημιουργήσει την μεγαλύτερη πουτίγκακοφτή, μήκους 100 μέτρων, που όπως είπε ο Δήμαρχος θα παρασκευαστεί επιτόπου από τους ζαχαροπλάστες και θα μοιραστεί, δωρεάν, σε όλους τους επισκέπτες του θεματικού πάρκου.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: