Ποδοσφαιρικός αγώνας, με το σύνθημα «Όχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή» πραγματοποιήθηκε, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, από την Ελληνική Αστυνομία και το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, με τη στήριξη της ΕΡΤ, σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδή, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά μια διαφορετική ποδοσφαιρική συνάντηση, τριών ημιώρων, μεταξύ του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΚΕΘΕΑ και της μικτής ομάδας δημοσιογράφων της ΕΡΤ και τέλος, μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν επίσης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, η βουλευτής Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή και ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του «Ποταμιού», Γιώργος Μαυρωτάς.

Επίσης, από πλευράς του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, τον αγώνα παρακολούθησαν η υπεύθυνη του κέντρου, Ελένη Βοτίκα, η υπεύθυνη εκπαίδευσης, Ειρήνη Υφαντή, εκπρόσωποι και θεραπευόμενα μέλη των μονάδων του προγράμματος, καθώς και συγγενείς των μελών.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στις γενικότερες δράσεις του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: