Έξω από τα αντίσκηνα που έχουν στήσει οι εργαζόμενοι μπροστά από τα κτήρια της Motor Oil, ιδιοκτησίας του μεγαλύτερου μετόχου του Mega, βρέθηκε η ΠΟΘΑ.

Στο χώρο αυτό, βρέθηκαν και οι εργαζόμενοι του Mega από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, για την επίσκεψη που έκανε τη Δευτέρα 12/1/: «Με την παρουσία μας εκεί εκφράσαμε έμπρακτα την αμέριστη υποστήριξή μας στον δίκαιο αγώνα τους που στόχο έχει την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων τους.

Είναι απαράδεκτο σε μια δημοκρατική χώρα τα μεν πολιτικοοικονομικά συμφέροντα να επιβιώνουν, οι δε εργαζόμενοι και οι οικογένειές του να μετατρέπονται μονίμως σε θύματα των επιχειρηματικών παιχνιδιών».

Επίσης η ΠΟΘΑ επισημαίνει: «Καλούμε λοιπόν τους ιδιοκτήτες του Mega να ανταποκριθούν άμεσα στις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στους εργαζομένους τους.
Καλούμε επίσης την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εργασίας να παρέμβουν άμεσα, να σταματήσουν να αγνοούν το πρόβλημα και να μεσολαβήσουν επιτέλους για να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων. Είναι χρέος της Κυβέρνησης να βάλει ένα τέλος στις αυθαιρεσίες των εργοδοτών που έχουν επιβάλλει στο χώρο της εργασίας κανόνες ζούγκλας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος θα παρακολουθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία την εξέλιξη των γεγονότων και θα εξακολουθήσει να στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στο Mega».

Σχετικές ειδήσεις:

Στις 5 Μαρτίου η κρίσιμη απόφαση του ΕΣΡ για το MEGA

Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο MEGA – Κούλουμα στις σκηνές

Εισαγγελική έρευνα για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο MEGA

ΜEGAτσίκνισμα έξω από τα γραφεία της Motor Oil

Εργαζόμενοι MEGA – Τσικνοπέμπτη στα αντίσκηνα

Μοιράσου το άρθρο: