Στελέχη Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουν τις συσκέψεις, συγκεντρώσεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς, μπροστά στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρουν: «Είναι ανάγκη να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι παντού για την ωμή παρέμβαση και συμμετοχή της ίδιας της εργοδοσίας στα συνδικάτα. Τα ίδια τα στοιχεία που καθημερινά αποκαλύπτουμε το αποδεικνύουν. Δεν πρόκειται για συνέδριο εργατικής οργάνωσης».

Παράλληλα συνεχίζονται οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς, ενώ το ΠΑΜΕ σε αναλυτική ανακοίνωσή του, παρουσιάζει στοιχεία για τις εκλογές σε διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις και τονίζει πως: «Αποκαλύπτονται και νέες όψεις του εκφυλισμού στον οποίο οδηγεί η στοίχιση των συνδικαλιστικών οργανώσεων πίσω από τα συμφέροντα και τις αξιώσεις των εργοδοτών.

Μέσα από τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα το ΠΑΜΕ και ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα έχει αναδειχθεί η εκτεταμένη νοθεία, με στόχο την αλλοίωση των συσχετισμών: Οι διπλοψηφίες, οι εργαζόμενοι που προσέρχονται στην κάλπη με… αλφαβητική σειρά και ψηφίζουν ένας κάθε μισό λεπτό, τα σωματεία που έχουν περισσότερους ψηφίσαντες από τους εργαζόμενους που υπάρχουν στις περιοχές τους, είναι μερικές από τις καταγγελίες που έχουν γίνει και έχουν μείνει χωρίς απάντηση».

Σχετική είδηση: ΠΑΜΕ: «Συνέδριο ΓΣΕΕ: Συνέδριο εργατών ή εργοδοτών;»

Μοιράσου το άρθρο: