Παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα παροχής της επιδότησης σίτισης με τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο «Υποχρεωτικός έλεγχος των ετήσιων και των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, δημόσια εποπτεία επί του ελεγκτικού έργου και λοιπές διατάξεις».

Μέχρι την ίδια ημερομηνία παρατείνεται και η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που υλοποιείται σε 30 μικρούς και μεσαίους δήμους της χώρας

Επιπλέον, παρατείνεται για δύο ακόμη μήνες, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Η δαπάνη, ύψους 13,5 εκατ. ευρώ περίπου για την κάλυψη του επιπλέον μήνα του προγράμματος επιδότησης σίτισης, θα αντιμετωπιστεί από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εργασίας.

Σε ότι αφορά την δαπάνη των 2,2 εκατ. ευρώ περίπου για την παράταση κατά δύο μήνες, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017, του κοινωφελούς προγράμματος Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, θα αντιμετωπιστεί από το εθνικό σκέλος του ΠΔΕ.

Αίθουσα σύνταξης με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: