Με προσαγωγές συμφοιτητριών του θύματος στο Λιμεναρχείο Ρόδου, φαίνεται ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 21χρονης τεταρτοετούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Προηγήθηκε νέα έκκληση του πατέρα της Ελένης, ο οποίος μιλώντας για κυκλώματα «που βιάζουν και εκβιάζουν κορίτσια που σπουδάζουν στο νησί» κάλεσε τους κατοίκους της Ρόδου να καταγγείλουν το γεγονός, ενώ ζήτησε να διερευνηθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά.

«Κάποιοι πρέπει να πουν αυτό που πρέπει για να σπάσει τo απόστημα κοινωνίας που καλύπτει κυκλώματα. ‘Ισως  να είναι και περισσότεροι», τόνισε ο πατέρας της Ελένης.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ροδιακή», ο πατέρας της φοιτήτριας κατήγγειλε ότι στη Ρόδο δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.

Εν τω μεταξύ εντείνονται οι φήμες για εμπλοκή και τρίτου προσώπου στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας. Δύο μάρτυρες συνηγορούν στο ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση, ωστόσο δεν επαληθεύονται οι περιγραφές για βαν στο οποίο επέβαιναν 3 άντρες.

Τα βίντεο του Λιμενικού αποδεικνύουν ότι το θύμα επέβαινε ως συνοδηγός σε ημιφορτηγό με οδηγό τον 19χρονο δράστη και πίσω τον δεύτερο κατηγορούμενο, 21 ετών.

Από το τμήμα Μεταγωγών η προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων θα συνεχιστεί για τον πρώτο στη φυλακή Γρεβενών και για τον 19χρονο στις φυλακές Αυλώνας.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1 Ρεπορτάζ: Αριστείδης Μιαούλης

Σχετική είδηση:Σοβαρές καταγγελίες από τον πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας

Μοιράσου το άρθρο: