Ενώπιον του ανακριτή, που χειρίζεται τη δικογραφία για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», οδηγήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας που παρέμενε για περισσότερο από έναν χρόνο καταζητούμενος και συνελήφθη χθες στον ‘Αλιμο. Οι οπαδοί του τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και ύμνους.

Οι κάμερες δεν κατέγραψαν τις αλλαγές στην εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα καθώς έχει απαγορευτεί τις τελευταίες ημέρες η είσοδος των τηλεοπτικών συνεργείων στα δικαστήρια. Όσοι τον είδαν τον περιέγραψαν πολύ αδυνατισμένο με μακριά μαλλιά και γενειάδα.

Μαζί με τον πρόεδρο της «Ελλήνων Έγερσις»  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ο άντρας που συνελήφθη χθες μαζί του σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, δικογραφία που θα κριθεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Η σύλληψη του Σώρρα έγινε μέσα σε αυτό το υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μενάνδρου στον Άλιμο που ο φυγόδικος φαίνεται ότι κρυβόταν το τελευταίο διάστημα.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας έπεσαν από τα σύννεφα όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο άντρας που βγήκε με χειροπέδες από το υπόγειο διαμέρισμα.

Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς ο καταζητούμενος να προβάλλει αντίσταση.

Έφτασαν στα ίχνη του παρακολουθώντας μέλος της οργάνωσης

Για να μην κινεί υποψίες απέφευγε τις μετακινήσεις, ενώ για την τροφή του και τα βασικά φρόντιζε το μέλος της οργάνωσης που συνελήφθη μαζί του.

Οι κακουργηματικές κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εναντίον του Αρτέμη Σώρρα επισύρουν έως και ισόβια κάθειρξη.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Γ. Γεραφέντης

Μοιράσου το άρθρο: