Με τη συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής φορέων κυλούν οι τελευταίες ημέρες πριν την κινητοποίηση της ερχόμενης Κυριακής 25 Ιουνίου στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».

Στα πλαίσια αυτά τη Δευτέρα 19/6 πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη στο Δημαρχείο, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με εκπροσώπους Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων, που έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στην κινητοποίηση.

πατρα2Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι «η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, για τη συνάντηση, αποβλέπει στο να προετοιμαστεί και να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση».

«Απέμειναν λίγες μέρες» –τόνισε- «για να φτάσει παντού το μήνυμα του αγώνα, το μήνυμα της διεκδίκησης, το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής του λαού και της νεολαίας».

Μετά από πρόταση του Δημάρχου, συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από εκπροσώπους: του Δήμου Πατρέων, της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας (ΕΙΝΑ), του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Κλαδικού Συνδικάτου Μετάλλου, του Σωματείου Εργαζομένων της FRICOGLASS, του Κλαδικού Σωματείου των Νέων Τεχνολογιών και εκπροσώπου των Σωματείων του Δήμου.