Περίσσεψε η θλίψη και η συγκίνηση στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, όπου το απόγευμα κηδεύτηκε ο Ανδρέας Μπαρκουλης.

Η οικογενειά του, συμπρωταγωνιστές και φίλοι και πλήθος απλού κόσμου ήταν εκεί για να συνοδέψει τον άλλοτε γόη του ελληνικού κινηματογράφου στην τελευταία του κατοικία.

Ηταν ο απόλυτος ζεν πρεμιέ που συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τη δεκαετία του 60.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο λατρεμένος των γυναικών, ο ταλαντούχος ηθοποιός που άφησε εποχή στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Τζενης Καρέζη και της Ρένας Βλαχοπούλου, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, εν μέσω χειροκροτημάτων από τους θαυμαστές του, στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Η σύζυγός του Μαρία που στάθηκε βράχος σε όλες τις περιπέτειες υγείας του και ο γιος του Νίκος, με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρέτησαν τον δικό τους άνθρωπο. Μάλιστα, η συζύγος του διέψευσε τις φήμες για έρανο, προκειμένου να γίνει η κηδεία και εξέφρασε το παράπονό της που ο Δήμαρχος του Πειραιά, δεν παραχώρησε τάφο στον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η Άννα Φόνσου, η Ζωή Λάσκαρη και άλλοι ηθοποιοί, που είχαν παίξει μαζί του στη μικρή και μεγάλη οθόνη, έδωσαν το παρόν στη νεκρώσιμη τελετή.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: