Από την Τρίτη 18 μέχρι τις 27 Αυγούστου διεξάγεται το πρώτο διεθνές κάμπινγκ Βeyond Europe camp στην Ιερισσό. Η διοργάνωση πλαισιώνεται από πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ στις 23 Αυγούστου διοργανώνεται πορεία στο όρος Κάκαβος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική.

resized-68232d3198aa3dceeeda6f7a6ba21a5eΤο πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ, ενώ όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές: «Το Διεθνές  Αντιεξουσιαστικό Δίκτυο ενάντια στον καπιταλισμό, «Beyond Europe», σας προσκαλεί στο πρώτο διεθνές κάμπινγκ που θα διεξαχθεί στην Ιερισσό της Χαλκιδικής από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου, πλαισιωμένο από πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν με την παρουσία τους να ενισχύσουν τον αγώνα για «Γη και Ελευθερία», ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή και στα καταστροφικά σχέδια του κεφαλαίου. Καλούμε άτομα και συλλογικότητες να συμμετέχουν στις πολιτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, καθώς και στη διαδήλωση που ετοιμάζεται στην «απαγορευμένη ζώνη» σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής».

Μοιράσου το άρθρο: