Δ. Κουτσούμπας: “Χιλιοειπωμένο παραμύθι επαναλαμβάνει ο κ. Τσίπρας”

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με δηλώσεις που έκανε στα πλαίσια επίσκεψής του στην Πάτρα.

Για τις εξελίξεις μετά το Eurogroup, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως: “Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον αυτό το χιλιοειπωμένο παραμύθι, που επαναλαμβάνει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ότι οι θυσίες που έκανε επιτέλους πιάνουν τόπο, ότι θα υπάρξει ανάπτυξη και θα είναι και σε όφελός του.

Οι τεράστιες θυσίες που έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ο ελληνικός λαός, ουσιαστικά με τις πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, είναι για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, λίγων μονοπωλιακών ομίλων. Αυτή είναι η ουσία και ο λαός μας είναι γονατισμένος, ματώνει και θα συνεχίσει να ματώνει με τα μνημόνια διαρκείας και τα νέα μέτρα που έρχονται”.

Δ. Κουτσούμπας: “Χιλιοειπωμένο παραμύθι επαναλαμβάνει ο κ. Τσίπρας”
Πηγή φωτο: Δήμος Πατρέων

Για την πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας για την πορεία για την ανεργία ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία, έρχεται σαν συνέχεια – όπως όλοι ξέρουμε – της περσινής μεγάλης πορείας στην Αθήνα, είναι ένας δυναμικός τρόπος και για να ενημερωθεί ο λαός, αλλά κυρίως να σταλεί μήνυμα προς τις ηγεσίες, προς την κεντρική εξουσία, την κυβέρνηση αυτού του τόπου, όλους αυτούς δηλαδή στους οποίους οφείλεται η μεγάλη ανεργία και όλα αυτά για τα οποία δεινοπαθεί και ο πατρινός λαός, αλλά και όλος ο λαός της πατρίδας μας, έτσι ώστε να υπάρχουν και μέτρα άμεσα ανακούφισης των ανέργων, επιδόματα κ.λπ. και όχι περικοπές, που έκανε πρόσφατα και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και βεβαίως να ανοίξει ο δρόμος για ένα φωτεινό μέλλον, όπου θα υπάρχει μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και για όλες.

Αυτό είναι το ζητούμενο κι αυτός ο δρόμος πρέπει να ανοίξει κι αυτός ο δρόμος ανοίγει με τις πρωτοβουλίες και του δήμου Πάτρας και των ταξικών εργατικών σωματείων και άλλων μαζικών φορέων της περιοχής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος