Παπαθεοδώρου: “Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ” (audio)

Ο Θ. Παπαθεοδώρου, βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, μιλώντας για την χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, κατά την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης σχετικώς με τις συνομιλίες, που είχε με τον καταδικασμένο για την υπόθεση του Noor 1, Μάκη Γιαννουσάκη, υποστήριξε ότι προκύπτουν «στοιχεία παραπολιτικού συστήματος με δικαστικές προεκτάσεις» και αναρωτήθηκε πως διέθετε κινητό ο κρατούμενος.

Ο κ. Παπαθεοδώρου τόνισε μάλιστα, πως δεν ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία και η Δικαιοσύνη θα πρέπει να εξετάσει την εμπλοκή του υπουργού.

Για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που ξεκινάει την Παρασκευή, ο κ. Παπαθεοδώρου είπε: «θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη πέρα από τις οργανωτικές δομές και την αποσαφήνιση μιας ιδεολογικής πλατφόρμας» ώστε να αποτελέσει η ΔΗΣΥ τον καταλύτη των εξελίξεων.

Στο θέμα πιθανής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαθεοδώρου ήταν απόλυτα αρνητικός. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμπόρευσης… Άλλωστε η “Ανελοποίηση” του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτευχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος