Τα τελευταία δεδομένα της οικονομίας δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά, η οικονομία μπαίνει σε μια νέα περίοδο, δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Τρύφων Αλεξιάδης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Έλενα Καραγιάννη.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι τελείωσε η κρίση, αλλά πραγματικά υπάρχει ένας καθαρός διάδρομος και μια δυνατότητα στην οικονομία να πάμε σε τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων, κάτι που δεν θα μας οδηγήσει στο να πάρουμε επώδυνα μέτρα που αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε μεσ’ τον εκβιασμό που δεχθήκαμε, συμπλήρωσε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποφύγουμε ακόμα και την μείωση των συντάξεων, επεσήμανε.

Για το θέμα των ημερών ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι όποιος διαφωνεί πολιτικά παραδίδει και την έδρα του, η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς και ότι τελείωσε η εποχή που τα συμφέροντα έστελναν έτοιμα νομοσχέδια σε υπουργούς.

Αναφερόμενος στην προοπτική συνεργασιών είπε ότι αυτό συνεπάγεται η απλή αναλογική, ενώ υπογράμμισε ότι το πλαίσιο συμφωνίας με τους ΑΝΕΛ είναι ευρύ και έχει μέλλον.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: