Ένα ακόμα βήμα προς την έξοδό τους από το Ποτάμι κάνουν οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, μετά και την κοινή ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρουν πως «μπορούμε να συνάγουμε ότι το Ποτάμι δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται».

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η «προοδευτική» ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τύπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.
Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμού, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.
Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Αμυράς»

"Με το πολιτικο μαγειρειο που εχει στηθει απο τα Τσιπροτεχνεια με διαφορα Ρεταλια, Επιχειρηματιες, Υπηρεσιες και…

Δημοσιεύτηκε από Γρηγόρης Ψαριανός στις Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Πηγές: ΕΡΤ1 [Ρεπορτάζ: Λ. Μπεθάνη], Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: