Το Ποτάμι φαίνεται να επανεξετάζει τη στάση του. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης θα συνεδριάσει εκ νέου η ΚΟ του κόμματος για να αποφασίσει την τελική της στάση στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η κυβέρνηση στηλιτεύει το ενδεχόμενο αναδίπλωσης.

Στη Βουλή ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αμυράς που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία, είπε στη Βουλή ότι «θα βρείτε απόψε μία ψήφο για την ψήφο εμπιστοσύνης, δεν θα βρείτε όμως τους 151 βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών» .Το Ποτάμι δεν έχει καμία πολιτική δικαιολογία να μην ψηφίσει τη Συμφωνία δήλωσε στη Φωνή της Ελλάδας ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος. Ο,τιδήποτε άλλο μάς προσβάλλει. Η συμφωνία είναι πολύ σημαντική για να υποκύψουμε σε δεύτερες σκέψεις και πιέσεις, σημείωσε.
Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του Ποταμιού Γ. Γραμματικάκη.

Οι θέσεις του ΚΙΝΑΛ

Ο Τζανακόπουλος για τη στάση του Ποταμιού

Η κυβέρνηση στηλιτεύει την ενδεχόμενη αναδίπλωση από το Ποτάμι στη Συμφωνία Των Πρεσπών. ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στο «OPEN» κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να εξηγήσει γιατί αλλάζει στάση.

Στο ΚΙΝΑΛ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θεοχάρης Θεοχαρόπουλος, θα αποφασίσει μετά την ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Μοιράσου το άρθρο: