Έντονες είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις αποφάσεις του Eurogroup.

Δυστυχώς δεν έχουμε εθνική επιτυχία, αλλά την προαναγγελία μιας άνευ όρων παράδοσης, ανέφερε το ΠΑΣΟΚ και κάνει λόγο για παράταση της αβεβαιότητας, ομολογία της διαρκούς επιτροπείας και απαγορευτική για την ανάπτυξη ανασφάλεια.

Η συμφωνία στο Eurogroup συνιστά επιβάρυνση για την εξυπηρέτηση του χρέους και τέταρτο μνημόνιο για τα μέτρα του πλεονάσματος, εκτιμά ο Ευ. Βενιζέλος.

Η απόφαση του Eurogroup, εντείνει τις ανησυχίες για τις προοπτικές της χώρας τα επόμενα χρόνια, σχολίασε το Ποτάμι ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 τόνισε ότι «η κυβέρνηση πανηγυρίζει για κάτι που έπρεπε να είχαμε πάρει από τον Σεπτέμβρη». «Υπογράφουν ό,τι τους δίνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

«Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επίτευξη συμφωνίας, η οποία όμως, αφήνει σε εκκρεμότητα την υπόθεση του χρέους, την υπόθεση των πλεονασμάτων και των επενδύσεων. Εν ολίγοις, πανηγυρίζουν κάποιοι, ενώ όλα είναι στον αέρα, η κρίση συνεχίζεται, η ανεργία αυξάνει και πολλοί των Ευρωπαίων δημοσιογράφων μιλούν ακόμη για Grexit» είναι η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

«Νέα αντιλαικά μέτρα με ορίζοντα δεκαετίας» είπε το ΚΚΕ.

Σχετική είδηση:
«Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει, η κοινωνία στενάζει» (video)
Πηγή: ΕΡΤ, Α’ Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: